GASTRO

Slováci sa vďaka výhram v súťaži vyberú za dobrodružstvom. Zapojiť sa stále môžete aj vy!

slovaci-sa-vdaka-vyhram-v-sutazi-vyberu-za-dobrodruzstvom-zapojit-sa-stale-mozete-aj-vy

Máj sa na Slovensku nesie v znamení Mňäm! Samolepky s týmto nápisom zdobia poštové schránky a špeciálna Mňäm! hliadkä putuje po celej krajine a odmeňuje fanúšikov poctivých slovenských korenín. Slováci majú s výhrami aj jasné plány – a v niektorých prípadoch poriadne zaujímavé!  

Za kampaňou Mňäm! stojí výrobca obľúbených slovenských korenín Mäspoma, ktorý sa aj takýmto spôsobom snaží priblížiť svojim zákazníkom, navštíviť ich osobne, porozprávať sa s nimi o ich skúsenostiach a odmeniť ich za priazeň. Tú môžu prejaviť umiestnením nálepky s nápisom Mňäm! na svoju poštovú schránku, podľa čoho ich Mňäm! hliadkä dokáže nájsť.

Urobil tak aj pán Juraj Bezrouk s manželkou Katkou, ktorí patria medzi dlhoročných fanúšikov korenín Mäspoma. Dokázali to aj zbierkou korenín, ktoré kvôli súťaži kontrolovala Mňäm! hliadkä.

Za výhru na loď do Chorvátska

Vyskúšali by ste si podobný zážitok aj vy? Alebo by ste peniaze využili úplne ináč? Zapojte sa do súťaže Mňäm! a možno nám o svojich plánoch nabudúce porozprávate práve vy.

Do súťaže sa môžete zapojiť umiestnením nálepky Mňäm! na svoju poštovú schránku. Balíček s nálepkou, vzorkou korenín Zläté kurä a pravidlami súťaže by ste mali dostať poštou. Pokiaľ sa tak nestalo, nálepku nájdete aj v obchodoch v stojanoch s korením Mäspoma alebo si ju môžete stiahnuť z webu bit.ly/mnam_maspoma, vytlačiť a nalepiť na svoju poštovú schránku.

Mňäm! hliadkä sa bude po Slovensku pohybovať v období od 1. 5. do 5. 6. 2022 a hľadať nálepky Mňäm! na schránkach. Ak následne zaklope na dvere práve vám a vo vašej kuchyni nájde aspoň 5 druhov korenín od Mäspoma, výhra 500 eur bude vaša. Pokiaľ sa navyše preukážete profilovou fotografiou s rámikom Mňäm! na Facebooku, odnesiete si ďalších 500 eur. Viac informácií o Mňäm! súťaži a výhrach nájdete na www.maspoma.sk

Share