Tlačová správa

Speváčka KOVACS zavíta do Bratislavy

spevacka-kovacs-zavita-do-bratislavy

Holandský hudobný klenot sa premiérovo predstaví na Slovensku. Extravagantná umelkyňa Sharon Kovacs, speváčka s vyholenou hlavou ukrývajúca pod medveďou kapucňou hlas soulovej legendy, je záhadným fenoménom.

Svoju kariéru začala v hudbe a neskôr rozšírila svoj talent aj do oblasti umenia a módy. Po absolvovaní hudobnej školy a improvizovaných „open mic“ večeroch v holandskom Eindhovene si cez rôzne úskalia vydláždila vlastnú jedinečnú cestu a svojím šarmom dobyla svet. Jej bondovské tango noir z EP „My Love“ z roku 2013, čiastočne nahraté na Kube, sa okamžite stalo európskym hitom.

Kovacs, ktorá je hudobne inšpirovaná velikánmi ako Holliday, Simone, Bassey, Winehouse a Beth Gibbons z Portishead, sa môže pochváliť množstvom ocenení, vystúpeniami na veľkých festivaloch aj po boku Robbieho Williamsa. Za zmienku stojí aj jej zmluva s prestížnou modelingovou agentúrou Viva Paris.

V roku 2015 sa debutový album Kovacs s názvom „Shades Of Black“ dostal do hitparád v 36 krajinách, v Nemecku sa umiestnil v TOP10 a v jej rodnom Holandsku sa dokonca stal jednotkou. Úspech Kovacs potvrdzuje aj viac ako 60 miliónov zhliadnutí na YouTube.

Jej druhý album „Cheap Smell“ je jedným z najúprimnejších a najinšpiratívnejších sólových albumov desaťročia. Ide o nekompromisný pokus vysporiadať sa so svetlom a tieňom
moderných vzťahov, sériu priznaní o divokej láske a jej nástrahách, o hedonizme a závislosti, ktoré sa u Sharon v posledných rokoch zdvihli ako silná emocionálna horská dráha.


Kovacs jednoducho používa hudbu ako plátno na rozprávanie príbehov, ktoré vás strhnú svojou pútavosťou k neodkladnému vypočutiu. V rámci európskeho turné vám svoje umenie
predvedie 11. mája 2022 v MMC, kde predstaví aj dlho pripravovaný nový album.

VSTUPENKY kúpite na

 www.ticketportal.sk/event/KOVACS?idpartner=264

https://goout.net/sk/listky/kovacs/hkgm/

Share