Tlačová správa

Jedinečný basgitarista a spevák Mark King so skupinou LEVEL 42 príde opäť roztancovať slovenské publikum

jedinecny-basgitarista-a-spevak-mark-king-so-skupinou-level-42-pride-opat-roztancovat-slovenske-publikum

Legendárna britská skupina LEVEL 42 s fenomenálnym a jedinečným basgitaristom a spevákom Markom Kingom príde opäť na Slovensko. Ich veľké hity Running in the Family, Hot Water, Something About You, Lessons in Love a ďalšie si diváci môžu naplno vychutnať na koncerte, ktorý sa uskutoční 11. mája 2023 v bratislavskej NTC Aréne. LEVEL 42 sa na Slovensko vracia po úspešných koncertoch v rokoch 2004 a 2012 v zostave: Mark King – basgitara, spev, Mike Lindup – klávesy, spev, Nathan King – gitary, Pete Ray Biggin – bicie, Sean Freeman – saxofón, Nichol Thompson – trombón a Dan Carpenter – trúbka.

Vstupenky v predaji na: https://ticketmedia.sk/performance/1206/LEVEL-42

Frontman a basgitarista LEVEL 42, Mark King si od roku 1981 spolu so zakladajúcim členom Mikeom Lindupom postupne vytvorili vlastný, nezameniteľný zvuk a štýl, ktorý je stále veľmi úspešný a oceňovaný nielen fanúšikmi, ale aj kolegami z branže. Doteraz vydali 14 štúdiových a 7 živých albumov, EP Sirens a 6 kompilácií. S osemnástimi singlami dostali do Top 40 a skladby Lessons in Love, Something About You, Leaving Me Now, Running in the Family a Hot Water uspeli v Top 10 a Top 5 hitparád na celom svete. Počas kariéry 21-krát vypredali Wembley Arénu, predali viac ako 30 miliónov albumov a sú jednou z najúspešnejších britských kapiel. Legendou, ktorá definuje štýl British Jazz Funk.

Mark King, hudobník, ktorého ruky majú hodnotu niekoľko miliónov dolárov sa so skupinou LEVEL 42 opäť vracia na Slovensko s energickou šou a teší sa na priazeň všetkých fanúšikov dobrej a rokmi overenej hudby už 11.mája 2023 v NTC Aréne v Bratislave. Organizátori koncertu veria, že podobne, ako pred rokmi, aj na tomto koncerte skupiny LEVEL 42 vytvoria diváci skvelú atmosféru, ktorá ho zaradí medzi najlepšie koncertné udalosti roka 2023.  

Aktualizované info:

https://www.facebook.com/events/1715070942341160

https://www.facebook.com/ticketmedia.sk

www.ticketmedia.sk

Vstupenky:

https://ticketmedia.sk/performance/1206/LEVEL-42

Share