KRÁSA

Tipy pre krásu: spoznajte kozmetické novinky na krásne vlasy i obočie

tipy-pre-krasu-spoznajte-kozmeticke-novinky-na-krasne-vlasy-i-obocie

Odhaľte krásu noci s novinkou Gliss Night Elixir

Využite naplno svoj spánok pre krásu a regenerujte svoje vlasy cez noc s novinkou Gliss Night Elixir. Tento produkt obsahuje inovatívny systém HAPTIQ. Technológia regeneruje vlasy zvonku aj zvnútra, kde spúšťa tvorbu nových mikroväzieb. Prináša tak jemnú, ale veľmi účinnú starostlivosť o vlasy. Výsledkom sú zacelené končeky a vyhladené vlasové vlákna. Gliss Night Elixir zapracujte do suchých alebo aj mokrých vlasov tesne pred spaním. Nechajte ho pôsobiť cez noc a ráno vlasy jednoducho prečešte.

Novinka Gliss Night Elixir prichádza na trh v troch variantoch, presne pre váš typ vlasov:

  • Najintenzívnejší zlatý variant s extraktom z čiernych perál regeneruje aj silne poškodené vlasy
  • Stredný ružový variant so spevňujúcim iónovým komplexom regeneruje poškodené vlasy a zaceľuje končeky
  • Najjemnejší variant s hyalurónovým komplexom pre normálne až suché vlasy, ktoré sú po prebudení hebké, vyživené a ľahko hydratované

Všetky tri varianty sú dostupné v maloobchodnom predaji od januára 2023 za odporúčanú cenu 8,99 €.

Ryžová voda – nový trend v starostlivosti o vlasy, teraz v novinke Schauma Moisture & Shine

 Doprajte svojim vlasom hĺbkovú hydratáciu a lesk so šampónmi a kondicionérmi Schauma Moisture & Shine. Produkty obsahujú ryžovú vodu – staroveké tajomstvo krásy s bielkovinami a vitamínmi – ktorá teraz znova získava svoju zaslúženú pozornosť. Jedinečnú kvetinovú vôňu dodáva produktom pivonka. Užite si vegánske zloženie s až 98 % prírodných zložiek. Telo fľaše je vyrobené z 98 % recyklovaného plastu, viečko z 25 % a celý obal je plne recyklovateľný.

V novom produktovom rade nájdete šampón (400 ml) a kondicionér (250 ml). Oba produkty sú dostupné v maloobchodnom predaji od januára 2023 za odporúčanú cenu 4,69 €.

S novým produktovým radom Syoss Oleo Intense vaše vlasy zažiaria

Objavte silu japonských olejov v novom produktovom rade Syoss Oleo Intense. Dodajú vašim vlasom luxusný lesk a hebkosť. Profesionálna receptúra so zmesou štyroch ľahkých japonských olejov sa v priebehu okamihu rozprestrie po vlasoch, tým ich vyživí, avšak nezaťaží. Výsledkom sú krásne a zdravo vyzerajúce vlasy. Úplne novým produktom je oplachová starostlivosť Syoss Oleo Intense Oil-to-Cream, ktorá sa dotykom vody zmení z oleja na krém. Bezsilikónová receptúra vyživuje matné a suché vlasy, dodá im luxusný lesk a nezanechá na nich žiadne zvyšky.

Odporúčané maloobchodné ceny:

  • Syoss Oleo Intense šampón: 6,99 €
  • Syoss Oleo Intense balzam: 6,99 €
  • Syoss Oleo Intense intenzívny balzam: : 6,99 €
  • Syoss Oleo Intense Oil-to-Cream: 9,99 €

Prémiové farby na vlasy Syoss Oleo Intense bez amoniaku dlhodobo uspokojujú potreby spotrebiteľov. Vylepšená receptúra s prelomovou technológiou Plex-in-Oil obnovuje prerušené vlasové väzby pre až o 80 % menšiu lámavosť vlasov. Tie tak majú viditeľne zlepšenú kvalitu a žiarivú, dlhotrvajúcu farbu. Už sa nemusíte obávať poškodených vlasov po farbení! Syoss Oleo Intense farby na vlasy sa predávajú za odporúčanú maloobchodnú cenu 7,99 €.

Tropické ovocie v prírodnej certifikovanej kozmetike značky Nature Box

Zažite vôňu tropického ovocia s prírodnou certifikovanou kozmetikou Nature Box. Svoju hrivu skrotíte s produktovým radom Nature Box Cherry s čerešňovým olejom lisovaným za studena, ktorý ponúka efekt proti krepovateniu pre hladké a skrotené vlasy. Pre mastné vlasy zvoľte Nature Box Melón s melónovým olejom lisovaným za studena. Pomáha odstraňovať mastnotu z vlasov a pokožky hlavy a zároveň poskytuje ochranu proti rozstrapkaným končekom. Nech už zvolíte akúkoľvek novinku, obe vás dostanú svojou lahodnou vôňou. Všetky produkty sú dostupné v recyklovateľných fľašiach vyrobených zo 100 % sociálneho plastu.

Produkty v oboch radoch sú dostupné od marca 2023.

Odporúčané maloobchodné ceny:

  • Nature box Cherry sprchový gél: 4,69 €
  • Nature Box Cherry šampón: 6,99 €
  • Nature Box Melón šampón: 6,99 €
  • Nature Box Cherry kondicionér: 6,99 €

Dlhotrvajúci a intenzívny farebný výsledok s ešte viac ošetrujúcimi farbami na vlasy Palette Intensive Color Creme

Objavte Palette Intensive Color Creme s MULTI-CARE receptúrou pre dlhotrvajúci a intenzívny farebný výsledok. Zloženie s vysoko intenzívnymi pigmentmi preniká hlboko do vlasov, vďaka čomu ich chráni proti vyblednutiu. Výsledkom je dlhotrvajúca intenzita farby počas niekoľkých týždňov a 100 %* krytie šedín. Nová MULTI-CARE receptúra vďaka keratínu, panthenolu a regeneračnému séru navyše chráni vaše vlasy a poskytuje im komplexnú starostlivosť počas farbenia aj po ňom.

Všetky farby na vlasy Palette Intensive Color Creme s MULTI-CARE receptúrou sú dostupné od apríla 2023 za odporúčanú maloobchodnú cenu 4,99 €.

* Okrem zosvetľovačov a odtieňov 12-46, 7-65

Uvoľnite cestu kreativite s Live Color Drops

Máte chuť na sýtoružový odtieň alebo ľahko fialový? S novými Live Color Drops sa kreativite medze nekladú, farbu pre vaše vlasy si môžete namiešať presne podľa svojho štýlu. A dokonca aj sýtosť farby je úplne na vás. Všetko záleží od množstva farebných kvapiek: 2 kvapky zvoľte v prípade pastelového odtieňa a až 10 kvapiek použite pre čo najintenzívnejší výsledok. Kvapky stačí zmiešať v dlani s vaším obľúbeným kondicionérom a použiť štandardným spôsobom. Pokiaľ vám nestačí päť ponúkaných odtieňov, môžete ich navzájom aj ľubovoľne miešať!

Všetky farby v produktovom rade Live Color Drops sú dostupné od mája 2023 za odporúčanú maloobchodnú cenu 8,99 €.

Túžite po oslňujúcom obočí? Siahnite po Syoss Brow Tint

Expert na farbenie vlasov – značka Syoss teraz prichádza s novinkou a ponúka dlhotrvajúcu farbu na obočie ako zo salónu, ktorá vydrží až 4 týždne a zakryje aj šediny. Syoss Brow Tint aplikujete jednoducho a už o 5 minút vidíte dokonalý výsledok. Farba je odolná voči vode a rozmazaniu. Zdokonaľte prirodzený vzhľad svojho obočia s novinkou Syoss Brow Tint, ktorá je dostupná v troch farebných variantoch: svetlohnedá, tmavohnedá a čierna.

Všetky farby na obočie Syoss Brow Tint sú dostupné od marca 2023 za odporúčanú maloobchodnú cenu 9,99 €.

Share