KRÁSA

Darujte milovanej mame elegantné kúsky z letnej kolekcie F&F a ukážte jej, ako veľmi ju milujete

darujte-milovanej-mame-elegantne-kusky-z-letnej-kolekcie-ff-a-ukazte-jej-ako-velmi-ju-milujete

Mamy sú najdôležitejšie osoby na svete, ktoré pri nás stoja počas našich najkrajších aj najťažších chvíľach v živote. Vyjadriť svoju vďačnosť a lásku za to všetko, čo pre nás už od malička robia môžete aj milým darčekom pri príležitosti prichádzajúceho Dňa matiek. Spravte pre tú svoju tento deň tým najkrajším v roku a oslávte Deň matiek s módnou značkou F&F tak, ako to má byť – s úsmevom na tvári a srdcami naplnenými láskou.

Keď zalovíme v pamäti na spomienky zo svojho detstva, jedným z prvých kúskov, v ktorých si predstavíme našu maminu sú jednoznačne šaty. Tie nemôžu chýbať v šatníku žiadnej ženy. Šaty sú univerzálnym kúskom, ktoré sa hodia na akúkoľvek príležitosť a z každej ženy vyčarujú dámu. Potešte vašu maminu na Deň matiek práve takýmto kúskom a doprajte jej pocit ženskosti a pohodlnosti v podobe nových letných šiat. Hitom tohtoročnej sezóny sú opäť obľúbené kvetinové vzory či jemne čipkované verzie v neutrálnych farbách. Presne takéto teraz nájdete aj v novej letnej kolekcii značky oblečenia F&F, ktoré vynikajú hlavne svojím príjemným materiálom a ľahkosťou.

Vďačnými kúskami do teplých letných dní sú aj elegantné blúzky, ktoré sa dajú ľahko skombinovať s nohavicami alebo šortkami. Ich praktickosť určite ocení aj vaša mamina.

S prichádzajúcim letom sa postupne začnú zvyšovať aj vonkajšie teploty, a práve to je čas na vytiahnutie štýlových šortiek zo skrine. Pripravte maminu na leto vopred a darujte jej napríklad aj niekoľko vkusných kúskov z F&F, ktoré teraz zoženiete v atraktívnych vzoroch či jednofarebnej klasike. Podobne ako blúzky, aj šortky sú veľmi obľúbeným druhom oblečenia, ktorý sa dá ľahko doplniť akýmkoľvek topom a štýlový outfit je na svete.

Či už zvolíte ako darček ku Dňu matiek nové kúsky oblečenia, obľúbený parfum, kvetinu či šperky, najväčším darom, ktorému sa vaša mamina jednoznačne najviac poteší budú spoločne strávené chvíle. Namiesto hmotných vecí tak myslite skôr na osobné stretnutie a venujte chvíľku času vašej mamine. Veď predsa každý z nás má iba jednu.

TIP: V dňoch od 10.5. do 16.5.2023 všetko oblečenie, obuv a doplnky získate so zľavou 25 % vďaka Clubcard.

Share