KRÁSA

Hitom leta sú kvety, toto sú tipy a triky ako ich môže nosiť každá žena!

hitom-leta-su-kvety-toto-su-tipy-a-triky-ako-ich-moze-nosit-kazda-zena

Kvetovaný vzor patrí medzi nadčasové motívy, ktoré môže nosiť naozaj každá žena. Výborné sa hodí k letným dňom a v kombinácii so správnym materiálom je ideálny aj na to najhorúcejšie počasie. Pasuje ženám každého veku,  ide o len o to zvoliť ten správny strih a vhodnú farebnosť. O tom aké kúsky nájdete aktuálne v obchodoch prezrádzajú nasledujúce riadky.

(Nielen) ako romantické šaty

Hoci sa vám kvetovaný vzor môže zdať romantický, nemusí to tak byť. Ide len o to ako ho zakomponujete do obliekania. Teda mala by ste vždy zvoliť doplnky a štýl, ktorý je vám blízky. Kvetované šaty sa totiž nemusia nosiť len s elegantnými lodičkami. Kratšie šaty môžete nosiť so sandálikmi , dlhšie zase napríklad s espadrilkami či teniskami. Šaty na rozopínanie si dokonca môžete obliecť aj ako štýlový kabátik k šortkám a tričku.

Kvetované šaty si môže dovoliť každá žena, mladšia aj staršia. V prvom rade si nájdite strih, ktorý vyhovuje vašej postave. Veľmi dôležitá je tiež farebnosť, ktorá by mala zodpovedať vášmu tipu. Teda ak vám pasujú výrazné farby noste farebné kvetované šaty, ak naopak zemité kúpte si kvetovaný vzor v zemitých tónoch. Dĺžka šiat by mala pekne zvýrazniť vašu postavu a jej prednosti.

Blúzky a tričká

Letnej móde tiež tradične dominujú odľahčené blúzky a tričká. Nebojte sa krátkych ani skrátených rukávov. Veľmi populárne sú toto leto tiež kostýmy pozostávajúce z blúzky a šortiek. Ak si k stylingu obujete lodičky, tento outfit je výborný do práce, či na slávnostnejšiu letnú príležitosť. Poprípade zvoľte kombináciu kvetovanej blúzky a nohavíc. Kvetované topy sa tiež výborne kombinujú s bielymi nohavicami alebo svtelými džínsami. Obľúbená je tiež kombinácia skrátených nohavíc a kvetovanej tuniky. Tento komplet ocenia najmä staršie dámy, ktoré chcú tiež kráčať s módou.

Maxi sukne

Výbornou alternatívou k šortkám a šatám sú dlhé kvetované sukne. Dámy tento trend sa jednoznačne oplatí vyskúšať! Dlhá sukňa má tú výhodu že prekryje akékoľvek nedostatky na nohách a v kombinácii s jednoduchým topom pôsobí naozaj veľmi štýlovo. Obuť si k nej môžete espadrilky na zvýšenom podpätku, ale aj sandále či lodičky. Nezabudnite na pravidlo že k širokej sukni by ste mala zvoliť uší vrch aby sa zachovala vyvážená proporcia outfitu. V prípade že sa vonku náhle ochladí styling dolaďte o denimovú bundu, alebo do práce s bielym sakom.

A ešte tip na záver..

Florálne motívy zvýraznia krásu každej ženy bez ohľadu na typ postavy. Stačí sa držať jednoduchého pravidla: pokiaľ sa nepýšite dokonalou siluetou modelky, voľte radšej jemný kvetinový vzor. Výrazné motívy by zbytočne pútali pozornosť na miesta, kam nechcete. A naopak výrazné motívy zvoľte na tú časť tela, na ktorú chcete upútať pozornosť a odviesť ju tak od partií, s ktorými nie ste spokojná.

Foto: www.cellbes.sk

Ilustračná fotografia: pinterest.sk

Share