LIFESTYLE

Podčiarknite letnú atmosféru tým správnym drinkom

podciarknite-letnu-atmosferu-tym-spravnym-drinkom

Letné zážitky v sebe nesú čosi špeciálne. Spojenie slnečných dní, dlhých teplých večerov a partie dobrých priateľov je skvelým základom pre nezabudnuteľné zážitky, ktoré ešte viac umocní vhodne zvolený drink. Dajte toto leto šancu Karpatskému KB v troch originálnych príchutiach.

Čaro letných festivalov

Leto je pre mnohých ľudí synonymom letných festivalov, obdobím, na ktoré sa tešia už niekoľko mesiacov vopred a potom si ho patrične užívajú. Niet sa čomu čudovať, práve kombinácia dobrej hudby, rovnako naladených ľudí a všadeprítomnej pohody je ideálnym základom na vznik nezabudnuteľných zážitkov. Podčiarknuť a spríjemniť si tieto momenty si žiada niečo špeciálne.

Slovenská klasika, Karpatské KB, v sebe nesie čaro, ktoré dokáže spájať ľudí a generácie – presne tak, ako príjemná festivalová nálada. Prečo to teda nespojiť a nepodčiarknuť celú atmosféru ešte viac? Kvalitný vinný destilát s vyváženou chuťou slovenského medu, jantárovou farbou, jemnou vôňou s nádychom vanilky a sušeného ovocia prebudí vaše zmysly, čo sa bude skvelo snúbiť s hudobným zážitkom, ktoré ponúkajú letné festivaly.

A tak ako pri hudbe, kedy má každý svoje vlastné preferencie a niektoré žánre či interpretov si užíva viac ako iné, ten správny odtienok chutí si môžu ľudia zvoliť aj pri Karpatskom KB. Okrem klasického Karpatského KB (ktoré je známe aj ako „KKB-čko“) v kolekcii nájdete aj Karpatské KB Hruška s priamočiarou chuťou zrelej hrušky či korenisté spojenie Karpatské KB Škorica-Klinček s intenzívnejšou korenistou chuťou a arómou.

Užite si štýlový letný piknik

Nezabudnuteľné akcie však často vznikajú aj spontánne a netreba na to ani špeciálne udalosti. Najmä počas letných mesiacov k tomu ani nie je potrebné veľa – stačí vziať deku, košík plný dobrôt a vybrať sa na piknik do parku či k vode. A aj takáto udalosť môže prebehnúť so štýlom – prichystajte si dobré a oku lahodiace jedlo, napečte si dobrý dezert, do termosky si pripravte voňavú kávu a zbaliť nezabudnite ani fľašu Karpatského KB a súpravu pohárov, s ktorými si štrngnete a pripijete na príjemný večer.

Staviť môžete na vyváženú chuť klasického „KKB-čka“, ktoré patrí k najobľúbenejším voľbám, nebojte sa však ani experimentovať. V lete môžete svoje zmysly poštekliť príťažlivou chuťou zrelých hrušiek v hruškovom destiláte, ktorý s kombináciou s klasickým KKB-čkom vytvára Karpatské KB Hruška s neopakovateľnou vôňou. Chuťové poháriky rovnako pošteklí aj Karpatské KB Škorica-Klinček s výraznejšou korenistou chuťou a arómu. Nech sa už rozhodnete pre ktorýkoľvek variant z tejto „KKB-čkovej“ trojky, o príjemnú piknikovú atmosféru s nádychom letnej pohody máte postarané.

Share