LIFESTYLE

Dobrá správa vo fľaši

dobra-sprava-vo-flasi

Keby bola živou bytosťou, chodila by v ružovom. A možno by ani nechodila, len by sa vznášala pár centimetrov nad zemou a na všetkých by sa pozerala ponad rám svojich ružových okuliarov s pohárikom na stopke v ruke. 

Keby mala láska opísať nápoj, ktorý by mal v jej poháriku na stopke byť, vyzeralo by to takto: 

Vyrábal by sa z niečoho dobrého. Pestovalo by sa to – ako inak s láskou a bol by za tým kus tradície aj tvrdej práce, citu a umu. Vyrábalo by sa to nejakou sexi metódou a vyžadovalo by to čas a zrenie. To by sa láske páčilo, to by bola celá ona!

Keby vám mala popísať, ako by mal nápoj chutiť, to by vám len zamotala hlavu!

Menovala by vám sladké ovocie, voňavé kvety a ako ju poznáme, chcela by, aby chutil tak trochu ako slnečné leto. Samozrejme, nápoj lásky by musel „pasovať“ ku všetkým rozmarným dobrotám, ktoré láska plným priehrštím servíruje každému, kto je pripravený oddať sa jej a vychutnávať. 

A predstavte si búrlivý potlesk lásky, keby ten nápoj zdobili bublinky a bol by ružový!

Čo by na to povedala? 

Existuje jeden taký nápoj. Vyrába sa na Slovensku, konkrétne v Seredi. Z hrozna- konkrétne z červeného. Svoju farbu ale nemá preto, že by ho niekto niečím „pajcol“. Svoje prekrásne, nežné sfarbenie získava vďaka šupkám červeného hrozna, ktoré sa macerujú v mušte presne tak dlho, ako treba.

Chutí ako zrelé ovocie. Chutí ako leto vo fľaši, vonia ako kvety a je jemne sladký. Vyrába sa totiž len z toho najkvalitnejšieho hroznového muštu. Jeho cukornatosť sa vďaka výrobnej Methode Asti – ktorá je mimochodom dosť sexi- čiastočne zachová, preto netreba mať žiadne obavy o to, že by bol nedajbože prisladený! 

Nápoj by splnil i ďalšiu požiadavku rozmarnej patrónky lásky. Za jeho výrobou je tradícia, kumšt i tvrdá práca šikovných rúk a hláv. 

Tu by láska možno na chvíľu zaváhala a posunula si ružové okuliare na nose. Ale to len preto, aby bolo vidieť, že dvihla obočie. Nečakala totiž, že by sa splnila i ďalšia z jej divokých predstáv. Nečakala, že ten nápoj, ktorý spĺňa všetky jej požiadavky naozaj môže byť ružový a ešte aj šumieť!

Láska a ostatné dobré správy

Je jedno, či vaša láska už má nejaké tie krížiky na chrbte, alebo sa tešíte z čerstvej zamilovanosti. Keď máte denne chuť osláviť ju, hoci aj s pohárikom najobľúbenejšieho „slovenského šampanského“ Hubert De Luxe Rosé v ruke, vyhrali ste. Podáva to totiž správu o tom, že sa môžete popýšiť niečím výnimočným. Najvyšším ľudským citom, ktorý stál za vznikom básnických zbierok, piesní a umeleckých diel. Citom, ktorého názov teraz zadajte do Google a zistíte, že za 0,4 sekundy vám vyhľadávač nájde takmer dva milióny výsledkov, ktorých kľúčovým slovom je LÁSKA. 

Nech je láska kľúčová aj vo vašich životoch a nech tam je 365 dní  v roku – tento i každý rok. A aj na Valentína. Na zdravie a veľa lásky vám praje Hubert De Luxe Rosé.

Nezáleží na tom, či váš vzťah už má nejaké tie krížiky na chrbte, alebo patríte k tým šťastlivcom, že sa vám bruchom preháňajú motýle čerstvej lásky. 

Láska je vždy dôvodom na oslavy!

Share