Uncategorized

Nový vysávač Pure Q9 s UV technológiou: Posvieťte si na alergény

novy-vysavac-pure-q9-s-uv-technologiou-posviette-si-na-alergeny

Kvalitný bytový vysávač je nesporne jedným z najdôležitejších domácich spotrebičov, bez ktorého si život nedokážeme predstaviť. Zdá sa takmer neuveriteľné, že nás tento skvelý vynález s pôvodným názvom „LUX“ sprevádza už viac, ako 100 rokov. Vysávanie alebo „luxovanie“ sa v udržiavaní domáceho prostredia v čistote stalo v priebehu rokov absolútnou nevyhnutnosťou. Keď práve premýšľate o kúpe moderného modelu, zamerajte svoju pozornosť na nový tyčový vysávač Electrolux Pure Q9 s UV technológiou a s integrovanou odnímateľnou ručnou jednotkou. 

Zdravý domov znamená lepší život

Nový akumulátorový tyčový vysávač Pure Q9 jednoducho nemôže medzi vašimi domácimi spotrebičmi chýbať. S týmto pomocníkom bez námahy doma hĺbkovo vyčistíte nielen všetky povrchy, ale aj čalunený nábytok a matrace. Špeciálna hubica BedProPower™ Plus s UV technológiou si posvieti na všetky baktérie, alergény a nečistoty, ktoré sú inak ťažko dostupné. Účinná päťstupňová filtrácia a uzavretý filtračný systém odstráni až 99,9 % častíc o veľkosti 0,3 – 10 µm. To znamená, že vysaje dokonale aj to, čo nevidíte. Plný výkon si udrží po celý čas vysávania aj s plniacou sa nádobkou na nečistoty. 

Vysávajte bez námahy


Najpraktickejšia je jeho unikátna automatická funkcia BrushRollCleanTMktorá vyčistí kefu od namotaných vlasov a vlákien jedným stlačením pedálu a to aj v prípade, že je vysávač vypnutý.

S týmto modelom môžete zabudnúť na neestetické hadice a namotané šnúry. Špičkový škandinávsky dizajn smeruje k tomu, aby aj vysávač mohol byť súčasťou moderného interiéru a aby ste ho mali každý deň poruke. 

Vďaka akumulátoru vydrží vysávať až 55 minút na jedno nabitie a postará sa tak o plochu až 162 m2.

Najtichší tyčový vysávač Electrolux

Praktická odnímateľná ručná jednotka je navrhnutá tak, aby sa jej hlučnosť znížila na polovicu. Kombinuje totiž plynulý prietok vzduchu s jeho tlmeným vývodom. Preto tiež medzi tyčovými vysávačmi Electrolux vyniká najtichšou prevádzkou. Vďaka unikátnej hliníkovej konštrukcii je vysávač veľmi ľahký a jednoducho sa s ním manipuluje aj na ťažšie dostupných miestach. Jednoducho sa vysúva z nabíjacej stanice a po ukončení upratovania sa zase zasúva späť. Buďte si istí, že s týmto skvelým pomocníkom vás bude upratovanie domácnosti baviť. Viac informácií nájdete na www.electrolux.sk

Share