Uncategorized

Vyskúšajte naše tipy ako na voňavú bielizeň bez škvŕn

vyskusajte-nase-tipy-ako-na-vonavu-bielizen-bez-skvrn

Svieža a čistá bielizeň – sen každej maminy

Mnohé z nás túžia vytiahnuť z práčky čistú a najmä voňavú bielizeň, no nie všetkým sa to darí. V čom môže byť problém? Záleží na viacerých faktoroch, a preto vám prinášame tipy, ako na sviežu a vypranú bielizeň. Príjemná vôňa predsa ovplyvní aj našu náladu a pôsobí aj upokojujúco. 

Čistá práčka

Práčka je skvelý domáci spotrebič, ktorý automaticky kupujeme pri zariaďovaní domácnosti, pretože nám výrazne uľahčuje domáce práce. Treba jej však venovať dostatok pozornosti, a preto je dôležité ju pravidelne čistiť, aby ste predišli nepríjemnému zápachu či dokonca plesniam z vlhkosti.

Pravidelne čistite zásobník, do ktorého dávate aviváž a prací prostriedok. Práčku po praní nechajte otvorenú a nechajte vyvetrať, poutierajte mokré časti, aby ste predišli vzniku plesní a zápachov. Do sucha povytierajte tesniacu gumu, v ktorej sa zdržuje prebytočná voda a usadeniny. Nezabudnite aj na pravidelnú údržbu filtra.  

Vhodný prací prostriedok a jeho dávkovanie

Čo sa týka dávkovania pracieho prostriedku a aviváže, nenechajte to na náhodu a meranie „od oka“. Pri veľkom množstve vzniká veľa peny a pranie sa stáva neefektívne. Ak si chcete pranie uľahčiť, vyskúšajte nové pracie kapsuly Rex 3+1PowerCaps. Sú tojedinečné preddávkované kapsuly na pranie aj ťažko odstrániteľných škvŕn, akými sú tráva, červené víno, krv, blato či mastnota. Sú vhodné na bielu aj farebnú bielizeň a kombinujú v sebe silu troch benefitov – zaručujú prvotriednu čistotu a odstránenie nečistôt, sviežosť a žiarivé farby vášho oblečenia, a zároveň odevyprevoňajú zmyselnou vôňou esenciálnych olejov vďaka benefitu Aromatherapy. Dokonalú čistotu zabezpečia pri praní aj pri nízkych teplotách od 20°C.Pracie kapsuly RexPowerCaps sú dostupné v dvoch unikátnych kombináciách vôní a esenciálnych olejov – zmyselná orchidea s makadamiovým olejom alebo elegantný lotus s mandľovým olejom.

Nové kapsuly Rexsú k dispozícií v dvoch veľkostiach za dostupnú cenu, 14 kapsúl za odporúčanú cenu 2,99 € a 40 kapsúl za odporúčanú cenu  6,99 €.

Share