LIFESTYLE

Svadba ako z rozprávky

svadba-ako-z-rozpravky

KEĎ SA SNÚBENCI ROZHODNÚ SPEČATIŤ SVOJU SPOLOČNÚ CESTU ŽIVOTOM SOBÁŠOM, ŽIADNE ZÁVÄZNÉ PRAVIDLÁ OHĽADOM SVADOBNÉHO DŇA NEMUSIA DODRŽIAVAŤ, PRETOŽE NEEXISTUJÚ. SVADOBNÉ ŠATY, PRSTENE, KVETY, LÍČENIE A ÚČES SÚ VŠAK VECI, KTORÉ SI KAŽDÝ NA NOVOMANŽELOCH VŠIMNE AKO PRVÉ.

Aj keď sa dnešné svadby nepodobajú na svadby našich rodičov a prarodičov, na svadobný deň sa predsa len spomína celý život a zaslúži si výnimočnú pozornosť. Každá nevesta chce k oltáru kráčať krásna. Aké šaty ju urobia tou NAJ? Aktuálne módne trendy ponúkajú mnoho druhov svadobných šiat. Okrem klasického áčkového strihu je veľmi obľúbený rovný empírový strih a romantický princeznovský strih, kde je od pása sukňa nadol veľkolepo rozšírená. No stále väčšej obľube sa tešia aj moderné korzetové svadobné šaty, s priliehavým živôtikom, s ramienkami aj bez riamienok. 

Dôležité detaily 

Najpopulárnejšia svadobná kytica je v tvare gule, pologule a polmesiaca. Nie zriedka si nevesty vyberú aj kyticu v tvare vejára a kaskádový typ, z ktorej kvety padajú ako vodopád smerom dole. Svadobné kytice sa hojne ozdobujú pierkami, stuhami, čipkami, perličkami či dlhými visiacimi trávami. No nielen svadobné kytice, ale aj svadobné prstene podliehajú módnym trendom a ponuka je veľmi pestrá a bohatá. Stačí si vybrať druh kovu, textúru a správnu veľkosť. Z vizuálneho hľadiska je podstatné, či uprednostňujete plochý, zaoblený, pologuľatý, alebo guľatý tvar obrúčok. Svadobné prstene môžu mať lesklý, matný, aj štruktúrovaný povrch. Môžu byť gravírované, zdobené drobnými drahokamami či diamantmi. Záleží len na vkuse mladomanželov, aký štýl dizajnu uprednostňujú.

Share
Značky: