KRÁSA

Tipy na jarný detox. Privítajte slnečné dni s kozmetickými novinkami

tipy-na-jarny-detox-privitajte-slnecne-dni-s-kozmetickymi-novinkami

Zima dala nášmu telu i pleti pekne zabrať. Chýbajú jej minerály a vitamíny, vyzerá unavene, trpí nedostatkom hydratácie a jasu. Už ste určite počuli o jarných detoxikačných očistách – doprajte rovnakú starostlivosť i vašej pleti, pokožke a vlasom. Stačí siahnuť po správnych prípravkoch a nechať sa rozmaznávať ich účinkami. Spoločnosť Henkel Slovensko predstavuje výber z portfólia noviniek v oblasti starostlivosti o pleť, telo aj vlasy, ktoré sú nielen maximálne účinné, ale navyše dbajú na udržateľné spracovanie a prírodné ingrediencie.

Udržateľné a praktické náhradné náplne Nature Box 

Udržateľný život s ohľadom na prírodu sa stáva čoraz diskutovanejšou témou. Často sa spája s veľkým úsilím, ktoré musíte ekologickému životnému štýlu venovať. Vyvráťme tento mýtus raz navždy, pretože každý krok na ceste k ekologickejšiemu zmýšľaniu sa počíta. Začať môžete hneď pri nákupe vašej obľúbenej drogérie. Objavte nové náhradné náplne od značky Nature Box, ktoré boli navrhnuté s ohľadom na prostredie okolo nás a prispievajú k znižovaniu plastového odpadu a jednorazových obalov – používaním náhradnej náplne ušetríte ročne až 60% plastu. Nové produkty sú dostupné ako šampóny a sprchové gély. Prípravky sú tiež založené na vegánskych receptúrach a sú tvorené ingredienciami z 98% prírodného pôvodu. Cena náhradných náplní šampónov je 5,99 EUR a sprchových gélov 3,99 EUR. Oproti štandardnému 385ml baleniu sú po novom vo väčšej výhodnejšej 500ml veľkosti za rovnakú cenu. Šetríte teda nielen prírodu, ale aj svoje peniaze.

Vlasová expresná starostlivosť GLISS 7 SEC

Objavte regeneračný a ošetrujúci expresný rad produktov GLISS 7 SEC, ktorý vďaka svojmu inovatívnemu zloženiu umožňuje obzvlášť rýchle a praktické použitie. Tekutá forma sa počas aplikácie premení na jemnú krémovú textúru, ktorá pomáha odstrániť známky poškodenia vlasov. Ušetríte tak svoj drahocenný čas a získate lesklé a zdravé vlasy už za 7 sekúnd. Rad obsahuje tri produkty, ktoré ponúka správne riešenie pre starostlivosť o rôzne typy vlasov: GLISS 7 SEC COLOR Perfector s hyaluronovým komplexom a brusnicovým extraktom dodáva farbeným, tónovaným alebo melírovaným vlasom až o 95% viac lesku *. GLISS 7 SEC OIL NUTRITIVE s Omega 9 mastnými kyselinami a marulovým olejom poskytuje lámavým a namáhaným vlasom hydratáciu. A GLISS 7 SEC ULTIMATE REPAIR s tekutým keratínom a perlovým extraktom znižuje lámavosť poškodených a suchých vlasov pri česaní až o 90% *. Odporúčaná cena expresnej starostlivosť na vlasy je 7,99 EUR.

Krém na ruky od švédskej značky Barnängen 

Švédska značka Barnängen sa vyznačuje prírodnými výrobkami, ktoré jemne rozmaznávajú pokožku vášho tela. Jej produkty odrážajú kúzlo štýlu Lagom a v spojení s kvalitnými ingredienciami poskytujú vyváženú starostlivosť, vďaka ktorej sa cítite sebaisto, oddýchnuto a proste tak akurát. Značka Barnängen teraz do svojho portfólia zahrnula aj krém na ruky Oil Intense obohatený o olej z divokej ruže, ktorý je určený pre suchú pokožku. Ošetrujúci krém obsahuje Cold Cream, ktorý dlhodobo hydratuje pokožku, a udržuje ruky hebké a vyživené. Až 95% zložiek prírodného pôvodu sa postará o vyváženú starostlivosť. Krásna a zároveň ľahká vôňa divokej ruže, rastúcej na švédskych lúkach blízko mora, zaručí dostatok odpočinku, ktorý je, rovnako ako kvalitná telová kozmetika, potrebný pre zdravú a hydratovanú pokožku. Cena: 3,99 EUR.

Jarná limitovaná edícia sprchových gélov a deodorantov Cherry od značky Fa

Jar prináša farebné kvety, krásne farby a ovocné vône, a presne v tomto duchu sa nesie aj nová limitovaná edícia Cherry Blossom a Cherry Pop od značky Fa. Dezodoranty Fa so sladkou kvetinovou či ovocnou vôňou nezanechávajú škvrny na oblečení a až 48 hodín chránia proti telesnému pachu. Rovnako boli navrhnuté s ohľadom na prostredie okolo nás, preto sú bez hliníkových solí a majú vegánske zloženie. Súčasťou limitovanej edície sú tiež sprchové gély, ktoré sú šetrné k pokožke a zároveň vďaka omamnej vôni kvetín či ovocia perfektné na relax. Obe varianty (Blossom i Pop) majú vegánske zloženie a 94% ingrediencií, vrátane vody, je prírodného pôvodu. Ich obaly sú zo 100% tvorené z recyklovaného plastu a z toho 25% tvoria tzv. Social Plastic, teda materiál získaný z odpadu. Cena sprchových gélov Fa je 2,29 EUR, cena dezodorantov Fa je 2,99 EUR. 

Share