KRÁSA

Krásna vďaka Biothecare Estetika

krasna-vdaka-biothecare-estetika

Túto túžbu, byť krásna, zvodná a príťažlivá vám splnia  špecialisti v komplexnom omladení tváre a v oblasti formovania tela použitím nechirurgických postupov a technológií. Navyše sa špecializujú aj na odstránenie ochlpenia pomocou IPL a na permanentný make-up.

Slovenský tím sa skladá z vysokokvalifikovaných doktorov a beauty terapeutov pod vedením MUDr. M. Moataza Alfaresa s univerzitným certifikátom v odbore Anatómia a injekčné techniky používané v estetickej medicíne Univerzity Nice Sophia Antipolis. MUDr. Alfares má viac ako 15 ročné skúsenosti v omladzovaní tváre a formovaní tela. Biothecare Estetika je jednou z popredných kliník v estetických zákrokoch s viac ako 170 centrami v rôznych krajinách, napríklad Slovensko, Španielsko, Portugalsko, Veľká Británia, Francúzsko, Rumunsko, Dubaj, Angola, Kolumbia, Bolívia, Peru, Dominikánska republika, Čile, Mexiko a USA. Hlavným záujmom je spokojný klient, ktorého získavajú iba prácou s najlepšími výsledkami v neinvazívnych zákrokoch.
Dôraz na kvalitu a najlepšie výsledky urobili z Biothecare Estetika jednu z popredných značiek v sektore. www.biothecareestetika.sk

Share